IICA - IASE ima snagu promjene života

Što radimo

IICA-IASE, u dogovoru sa svojim globalnim dionicima uspostavlja i provodi usklađenost s najvišim svjetskim profesionalnim i etičkim standardima za profesionalce koji se bave održivošću, kao i zahtjeve za certificiranjem onih koji teže profesionalnoj razini.

Za naše stručnjake

Postizanje naših željenih međunarodnih ISF ili ISB certifikata može predstavljati značajan poticaj vašem stručnom razvoju i znatno poboljšati potencijale vaše karijere, kao i ponos u vašem zanimanju.

Kao stručnjak možete uživati u pristupu našim tehničkim i tržišnim znanjima, uz praktičnu podršku za vaš kontinuirani profesionalni razvoj. Uz to, uklopit ćete se u golemu mrežu stručnjaka istomišljenika.

Za naše stručnjake kandidate

Svijet ESG-a i održivosti raznolik je i uzbudljiv, s mnogo prostora za napredak, zbog čega je rad u ovoj struci izrazito ispunjavajući. Nudimo internetske akademske kvalifikacije i internetsku edukaciju trajnog stručnog usavršavanja u području ESG-a/održivosti. Također dodjeljujemo međunarodno prestižne certifikate ISF i ISB pojedincima koji udovoljavaju našim međunarodno referentnim zahtjevima za certificiranje i stručnim standardima.

Za vlade, nevladine organizacije i međunarodne organizacije

Budući da dijelimo zajednički primarni interes za podržavanje javnog interesa, IASE, kao glavno međunarodno stručno tijelo za određivanje standarda za struku održivosti, te zajednica IASE-a kontinuirano se bave zagovaranjem i suradnjom s međunarodnim i regionalnim organizacijama, vladama i nevladinim organizacijama o temama koje se odnose na ESG te pravilima i standardima održivosti, te presudnom ulogom koju kompetentni stručnjaci mogu imati u osiguravanju željenih rezultata svih ostalih skupina dionika.

Za trgovačka društva

Surađujemo s poslodavcima da bismo pomogli zaposlenicima u njihovom stručnom razvoju kroz niz internetskih rješenja za usavršavanje u cijelom trgovačkom društvu. Strateški surađujemo s organizacijama na razvijanju internetskih programa usavršavanja i razvoja koji su usredotočeni na vaše jedinstvene poslovne potrebe..

Imamo duboko znanje i bogato iskustvo u osobnom razvoju ljudi u ESG sektoru. Ta se znanja – stečena kroz uspostavljene odnose s klijentima, sveobuhvatno sudjelovanje na tržištu i izravne povratne informacije klijenata – koriste u razvoju tematskih, praktičnih i pristupačnih rješenja za e-učenje.

Metodologija i standardi

IICA-IASE kvalifikacije i certifikati osmišljeni su u savjetovanju s iskusnim stručnjacima iz ovog sektora. Sve IICA-IASE kvalifikacije podliježu osiguranju kvalitete, a podržavaju ih odgovarajući ishodi učenja.
IICA-IASE kvalifikacije su prilagodljive, te vam stoga omogućavaju da način učenja prilagodite svojim potrebama.

Certifikati

Međunarodno održivo poslovanje (ISB) i Međunarodno održivo financiranje (ISF)
IICA-IASE pruža pripremne tečajeve za ispite kao i tečajeve kontinuiranog profesionalnog usavršavanja, te punu podršku u području ESG-a i održivosti svim stručnjacima koji žele steći jedan od najpoželjnijih i najcjenjenijih globalnih certifikata da bi pokazali svoju predanost kompetentnoj i etičkoj praksi u području ESG-a.

Jačanje stručnih standarda

Međunarodni institut za klimatske aktivnosti

Trg kralja Tomislava 19,

10000 Zagreb

Hrvatska

e-pošta:

info@iica-iase.com

Telefon:

+ 385 91 958 3163